Adreça

c/ Raimon d'Abadal i de Vinyals, 5, baixos (edifici El Sucre) - Osona/ Vic - 08500
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon

 

Estem situats a 100 m. del Recinte firal del Sucre, on s’ubiquen moltes de les fires i mercats que es fan a la ciutat de Vic. Gaudim d’un lloc amb molt d’aparcament hi ha 3 pàrquings als voltants de l’edifici El Sucre, i accessos ràpids des de la C-17, C-25, o des de l’antiga N-152.

Oferim servei de cafeteria, bar i restaurant. A més de servei de carta també oferim menú diari i esmorzars de forquilla.  També oferim un menú d’ibèrics per encàrrec, disponible els divendres i dissabtes al vespre. Consta de productes d’aglà i inclou primer, segon, postres i begudes. El preu és tancat, sense sorpreses. Per altra banda també fem càterings, amb diferents tipus de menús per escollir.

També fem menús per a colles i grups, amb pressuposts individualitzats segons el tipus de servei, per celebracions familiars, amb amics o d’empresa. Disposem del nostre menjador (amb aforament per 45 persones) i també disposem també de sales annexes amb capacitat superior (fins a 150 persones), cal fer reserva prèvia.

L’accés a la cafeteria-bar-restaurant, és totalment pla, (sense escales), i tenim lavabos adaptats per minusvàlids. Disposem de terrassa.

El Sucre Vic cafeteria bar restaurant

4190visites totals.

Horaris

De dilluns a divendres de 8 a 19h

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha