Adreça

Avda. Diputació nº101 Esc. A, 2-2 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.ociludic.com

Oci Lúdic neix el 2003 amb l’objectiu de donar un servei de qualitat en les estones de lleure per a infants fins a 12 anys. Des del seu inici, l’empresa ha anat ampliant camps d’acció per arribar a oferir un conjunt d’activitats lúdiques per a totes les edats.

 

Oci Lúdic organitza projectes a mida i disposa de tres línies d’actuació:

 

 • Treballem a diferents centres escolars de la comarca: serveis de permanència, menjador, colònies, casals de vacances, servei de monitoratge, lloguer de material, ludoteca mòbil, fires i activitats a la carta.
 • Parc Lava Kids, nascut el 2019 entre Olot i Santa Pau (Garrotxa). Un espai d’activitats envoltats de natura i terra volcànica, pensat per a tot tipus de públic. Amb la voluntat de preservar-ne l’essència, hem estat nosaltres que ens hem ajustat a les característiques del terreny. Al parc pots gaudir del camí dels sentits, una pista americana, zona slackline, llits elàstics, kick scooters, un geocatxing… en un espai  en constant evolució i desenvolupament. Oferim activitats per a centres escolars, associacions, colles d’amics i pel públic familiar en general. També hi trobareu activitats temàtiques, segons l’època de l’any.
 • Zona Làser Tag (paintball): El láser tag és un joc innovador i apte per a totes les edats i públics. És similar al Paintball però evita l’impacte de la bola ja que cada participant va equipat amb una pistola làser i una banda de sensors que recullen tota la informació de la partida que es pot veure al final. És una activitat que no fa mal i no embruta!! Disposem d’un camp permanent a les instal·lacions del Parc Lava Kids i d’una versió Nòmada, que podem muntar allà on es desitgi

2950visites totals.

Horaris

A convenir.

Vols contactar amb el comerç?


  Nom i cognoms (obligatori)

  E-mail (obligatori)

  Telèfon

  Missatge