Adreça

Avda. Diputació nº101 Esc. A, 2-2 - Manlleu/ Osona - 08560
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.ociludic.com

Oci Lúdic neix el 2003 amb l’objectiu de donar un servei de qualitat en les estones de lleure per a infants fins a 12 anys. Des del seu inici, l’empresa ha anat ampliant camps d’acció per arribar a oferir un conjunt d’activitats lúdiques per a totes les edats.
Oci Lúdic organitza projectes a mida i disposa de tres línies d’actuació:

  • Treballem a diferents centres escolars de la comarca: serveis de permanència, menjador, colònies, casals de vacances, servei de monitoratge, lloguer de material, ludoteca mòbil, fires i activitats a la carta.
  • Zona Kids (espai de joc): festes úniques en les que nosaltres hi posem l’espai i vosaltres decidiu què hi voleu. Demaneu pressupost. A més, si vas al Restaurant el Morter, podràs gaudir de la Zona Kids fins a les 18h amb el menú infantil del Restaurant el Morter. També organitzem trobades familiars: vine amb la família a berenar al Morter i a jugar a la Zona Kids. Casals de vacances: oferta lúdica durant les festes escolars.
  • Zona Làser Tag (paintball): El láser tag és un joc innovador i apte per a totes les edats i públics. És similar al Paintball però evita l’impacte de la bola ja que cada participant va equipat amb una pistola làser i una banda de sensors que recullen tota la informació de la partida que es pot veure al final.És una activitat que no fa mal i no embruta!! També comptem amb una versió de Paintball Láser Tag que podem portar a qualsevol lloc i esdeveniment.

936visites totals.

Horaris

A convenir.

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha