Planeta Màgic ***

/

Adreça

c/ de la Tècnica, 1 - Garrotxa/ Les Preses - 17178
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
https://planetamagic.cat/

 

 

Planeta Màgic les Preses a la Garrotxa és un parc infantil per a tots els nens i nenes de 0 a 12 anys, al qual podeu venir quan vulgueu, no cal reservar. En el nostre parc infantil podeu gaudir organitzant activitats i esdeveniments especials durant tot l’any amb l’objectiu d’explorar la imaginació i la creativitat de nens i adults.

Organitzem festes i celebracions, que inclouen: joc il·limitat en horari de matí o tarda; invitacions  on podreu escollir si voleu regal, un regal comunitari o referiu no rebre’n cap; bossa de llaminadures per cada nen/a; espectacle i activitats súper divertides; lliurament de regals a l’escenari, regal per l’estrella de la festa.

Disposem de 900 m2 de Parc Infantil  per jugar i riure en un entorn únic. Hi ha una zona separada per als més petits i gran varietat de jocs per als més grans amb llits elàstics, inflable gegant i moltes altres atraccions. Gaudeix també, amb reserva, de la Segway Zone, un espai dedicat a complementar la teva visita a Planeta Màgic Parc infantil amb una activitat molt original i divertida de la mà d’un instructor experimentat pots gaudir d’ un circuit tancat on conduir aquets vehicles elèctrics.

ESCOLA KIDS MOTOS OFF ROAD

L’escola d’anar amb moto per nens és un  projecte del Planeta Màgic Parc infantil amb la col·laboració de l’Albert Bas, amb qui estem treballant en un format per oferir-vos una escola de motos pels més menuts. Una activitat diferent i novedosa amb cursos pràctics i a l’aula.

Com a complement, oferim  lloguer de bicicletes elèctriques model fagedacletes que cobreix tot el ventall de possibilitats per gaudir d’una bona pedalada. Disposem de varis models i accessoris. També fem passejades en carruatge per la Fageda d’en Jordà.

3355visites totals.

Horaris

Horari d’Hivern (a partir del 26 de setembre):
- Dissabtes, diumenges i festius: de 11 a 13h i de 17 a 21h.
- Dilluns i divendres: de 17 a 21h

Horari d'estiu (a partir del 12 de juny):
- Dissabtes, diumenges i festius: de 11 a 13h i de 17 a 21h.
- Dilluns, divendres: de 17 a 21h

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha