Veure vídeo

Adreça

c/ Joaquim Vayreda nº40, 2C - Girona/ Gironès - 17001
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.terapiaemocional.es/

 

Teràpies emocionals. Em dic Miriam Pascual Cases i sóc Tècnic en Naturopatia, Terapeuta de Reiki i Terapeuta/Assessora en Programació Neurolíngüística, entre d’altres. Les meves especialitats són: resoldre problemes i conflictes personals, gestionar estats mentals i emocionals negatius, corregir patrons de conducta que resulten perjudicials i enfortir l’autoestima, la seguretat i autonomia d’un mateix.

En quant a la metodologia de treball, combino diferents tècniques i teràpies en les quals m’he anat formant al llarg dels últims 15 anys: PNL, Psicologia, PNL, Llenguatge Corporal, Hipnosis, Coaching, Naturopatia, Flors de Bach, Intel·ligència emocional, Reiki etc. D’aquesta manera, adapto i personalitzo el sistema de teràpia segons les necessitats de cada pacient.

Realitzo les sessions de teràpia de dues maneres: a presencial a Girona i per videoconferència, en el cas que tinguis dificultats per desplaçar-te. A més del treball terapèutic, realitzo cursos, tallers i conferències sobre benestar i salut emocional i col·laboro en programes de televisió. Teràpies emocionals

1976visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge