Adreça

Mas Castañé s/n - Gurb/ Osona - 08503
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://web.vespella.com/

Vespella d’Esplai és una casa de colònies situada al bell mig de la Plana de Vic, a la comarca d’Osona, concretament a 5,5 km de la ciutat de Vic, en direcció a Sant Bartomeu del Grau. Es troba en una vall rodejada de vegetació, camps i boscos. La carretera que porta a la casa és asfaltada fins a la mateixa porta, fet que garanteix l’accessibilitat durant tot l’any dels autocars i a les persones amb mobilitat reduïda.

Oferim diferents tipus de serveis:

. Casa de colònies: està oberta durant tot l’any  i està formada per diferents edificis. L’edifici principal està format per 3 habitacions amb capacitat per 52 places, 34 places i 10 places respectivament. El segon edifici  disposa d’una sala gran que es fa servir com a com a sala d’activitats, sala de ball, aula taller, refugi en dies de pluja, etc. A la planta inferior de la sala 36 places addicionals també amb dutxes i lavabos que per fer desdoblament de grups ens funcionen molt bé. El tercer i últim edifici són les antigues escoles de Vespella que conserva l’estructura original i que també s’utilitza com a complement dels altres edificis o bé per separat.  A l’exterior de la casa, a part d’estar en un entorn natural envoltat d’arbres, animals (paons reials, ponis, gallines…) hi podem trobar diverses instal·lacions, totes elles acabades en gespa que s’integra amb tot l’entorn natural. Una de les instal·lacions que podem trobar és el parc infantil, amb una estructura de fusta amb dos tobogans, un pas de cadenes i varies rampes per accedir a la part superior. Al costat d’aquesta hi trobem un sorral. Annexada a la casa hi trobem una  pista poliesportiva de 1000 m2, equipada amb porteries, cistelles i taules de ping-pong. També tenim un rocòdrom, una tirolina, una piscina  (tancada amb candau, cal concretar les hores) i una pista  per l’opció d’activitats amb cavalls.

. Serveis educatius adreçats a centres: escoles bressol/llar d’infants, activitats extraescolars, servei d’acollida i casals.

. Celebracions i banquets: Vespella d’Esplai disposa d’una cuina central pròpia, situada al municipi de Gurb a la mateixa instal·lació de la casa de colònies de Vespella. Està formada per un equip de professionals que elabora tot tipus d’àpats per a celebracions diverses sempre amb productes de proximitat. La nostra cuina ofereix menús personalitzats per cada tipus d’àpat que se’ns demana.

. Cuina: Toc d’Àngel te una llarga experiència en cuina i restauració. És una empresa familiar catalana situada a la comarca d’Osona. La majoria dels nostres proveïdors son de proximitat, per oferir productes de la Terra. Cuinem cada dia per poder oferir la màxima qualitat dels nostres plats! Les nostres receptes són casolanes, treballem amb la recepta de l’àvia, per que tots els plats siguin com els de casa. Qualitat a un bon preu. Relació variada de plats per que vosaltres us pugueu fer la millor combinació al vostre gust. També fem menús per grups per encàrrec; per festes de Nadal, aniversaris, etc.

 

3912visites totals.

Horaris

A convenir

Vols contactar amb el comerç?


Nom i cognoms (obligatori)

E-mail (obligatori)

Telèfon

Missatge

Demostra'ns que ets humà:
captcha