Mas Paulí **

/

Adreça

Mas Paulí s/n - Alt Empordà/ Capmany - 17750
Obrir a Google maps

Contacte

Mostrar telèfon
http://www.maspauli.com/

 

Mas Paulí, situat a la comarca de lAlt Empordà, es troba ubicat en un dels punts més estratègics del país, ja que es veu beneficiat per dues de les meravelles més preuades de Catalunya: els Pirineus i la Costa Brava.

Mas Paulí està format per dues cases. La casa gran té una capacitat per 8/10 persones, i encara que en el seu procés de restauració es van respectar completament l’arquitectura i la decoració tan típiques d’aquesta zona, té totes les comoditats que ens imposa la vida moderna: rentaplats, llar de foc, barbacoa interior, billar, wifi etc.

La casa petita té una capacitat per a 4 persones i està restaurada. A l’interior de la casa s’assaboreix l’atmosfera tan pròpia d’aquestes terres, ja que s’han respectat completament l’arquitectura i la decoració tan típiques d’aquesta zona: mobles rústics, il·luminació càlida, parets de pedra, bigues de fusta. També disposa de totes les comoditats que ens imposa la vida moderna: rentaplats, llar de foc, porxo, jardí privat, barbacoa, wifi i aparcament.

Els exteriors estan formats per jardins i patis que s’adapten a la perfecció al descans i a les hores d’oci dels hostes.

El fantàstic entorn que ens envolta ofereix un ampli ventall de possibilitats gastronòmiques, culturals i d’oci: parcs naturals, castells i monestirs i cuina mediterrània.

2350visites totals.

Vols contactar amb el comerç?


    Nom i cognoms (obligatori)

    E-mail (obligatori)

    Telèfon

    Missatge